Logo-Knihy na korze
Kníkupectvo
Na Korze

Nevesta z Ivy Greenu

recenzia | 28. 4. 2020

Kniha Nevesta z Ivy Greenu sa mi veľmi páčila, bola emotívna, romantická a taktiež veľmi záhadná. Napísala ju moja obľúbená autorka Julie Klassenová.

 

Od Julie Klassenovej mám mnoho ďalších skvelých kníh, no táto za nimi vôbec nezaostáva. Zo začiatku ma veľmi nezaujala, bola zdĺhavá a miestami nudná, ale po niekoľkých prečítaných stranách sa dej rozbehol a nezastavil až do konca. Keď som ju tak držala v rukách, premýšľala som, o čom asi bude, veď všetky zápletky už boli v predošlých knihách, ale autorka ma nesklamala a pustila svoju fantáziu až tak, že z toho vznikla jedna vynikajúca kniha so skvelými novými postavami, a taktiež príhodami a ich riešeniami. Oslovili ma aj dobré skutky obyvateľov Ivy Hille a trochu aj ich klebetnosť.

 

Hlavnými postavami tejto knihy sú dve ženy – Mercy Groveová a Jane Bellová. Ako sa ich príbeh skončí? Vydajú sa obe ženy? Za koho? Kto je tá záhadná krajčírka, ktorá sa znenazdajky objavila v Ivy Hille? Odpovede na tieto otázky, ale aj na mnoho ďalších, nájdete v tejto knihe. Stačí si ju prečítať.

 

Alenka, 11 rokov

 

Recenzia vznikla vďaka projektu Knižné štipendium.