Logo-Knihy na korze
Kníkupectvo
Na Korze

Pátrajme a učme sa so Sherlockom Juniorom

recenzia | 26. 11. 2021

Ahojteeee. To som znova ja, ja Lili. Na túto tretiu recenziu som si vybrala knihu Sherlock Junior a hrob vo Westminsterskom opátstve. Je to tretia časť zo série o Sherlockovi Juniorovi. Táto kniha má 86 strán a je napísaná po slovensky aj po anglicky!!! Vydalo ju vydavateľstvo Slovart v novembri 2021. Autorom je THILO.

 

A teraz vám prezradím kúsok príbehu. Vo Westminsterskom opátstve sa stala veľmi hrozná vec! Niekto otvoril hrob Thomasa Parra – ten sa dožil 152 rokov. Jasné, že Sherlock a Watson to šli hneď vypátrať. Pozerali si kamerové záznamy až do neskorého večera. Keďže Sherlock je veľmi múdry a šikovný, kúsok po kúsku príde na to, kto a prečo to urobil. Ak chcete vedieť viac, utekajte hneď do KNÍHKUPECTVA NA KORZE!!!

 

Táto kniha sa mi veľmi páčila. Moje obľúbené postavy sú Sherlock Junior a Watson, lebo sú detektívi a ja mám rada detektívky. Slovenská časť knihy sa mi čítala veľmi ľahko a z anglickej som sa naučila nové slovíčka. Sú tam aj hádanky, ktoré musí čitateľ vyriešiť. A na konci knihy je slovník všetkých anglických slov a viet.

 

Tak do čítania milí priatelia.

 

Liliana Šidlovská, 8 rokov

 

Recenzia vznikla vďaka projektu Knižné štipendium III.