Logo-Knihy na korze
Kníkupectvo
Na Korze

Už ôsmy diel Smradov

recenzia | 13. 3. 2024

Ahojte kamaráti. Chcel by som vám predstaviť knihu Smradi, 8 časť: Supersmradi. Napísal a ilustroval ju Aaron Blabey, vydalo ju vydavateľstvo Albatros a má 144 strán.

 

A teraz vám poviem, o čom bola kniha. Na mesto zaútočil pán Marmeláda a mimozemskí roboti. Smradi sa vydali do boja, no nie celkom efektívne. Viete prečo? Pretože všetci, okrem Tarantuly, mali super schopnosti, ale nevedeli ich ovládať. No, našťastie včas prišla Agentka Foxová, zavolala na nich, aby nasadli do jej lietadla a tým zachránila Smradov z trápnej situácie. Povedala pánovi Vlkovi, že jeho tím nie je ešte pripravený. Tak im predstavila Medzinárodnú hrdinskú ligu, ktorá pomohla Smradom naučiť sa ovládať svoje sily. A chcete vedieť ako to skončilo? Tak to si už musíte prečítať sami.

 

Táto kniha sa mi veľmi páčila. Je to komiks a číta sa veľmi ľahko a rýchlo. Najviac sa mi páčili Smradi, pretože sú vtipní a tiež schopnosť pána Vlka, čo bola supersila, a výborná bola aj ich záverečná skúška, kde mali vopchať Agentku Výbušnú do prázdnej škatule. Najmenej sa mi páčila agentka Kitty Mniau, pretože bola príliš prísna a stále sa mračila. Knihu odporúčam každému, kto má rád vtipné komiksy a superschopnosti.

 

Tobias Briľak, 11 rokov

 

Recenzia vznikla vďaka projektu Knižné štipendium V.