Logo-Knihy na korze
Kníkupectvo
Na Korze

Veľká šanca odvážneho bojka

recenzia | 30. 6. 2022

Poslednou knihou tohto projektu sa pre mňa stal Denník odvážneho bojka 16 s názvom Veľká šanca od Jeffa Kinneyho. Má 217 strán a vydalo ju vydavateľstvo Stonožka. Denník odvážneho bojka patrí medzi moje obľúbené série, tak som sa na šestnáste pokračovanie veľmi tešila.

 

Greg Heffley je totálne športové drevo. Jeho mama tomu, žiaľ, nechce veriť a stále núti svojho syna, aby sa viac hýbal. Keď Greg konečne pristúpi na basketbal, nečaká, že ho vyberú do tímu. No, ale čo sa nestalo? Prijali ho do tímu, ktorý prehral aj proti malým druhákom. Ale predsa sa im naskytne príležitosť zažiariť. Dokáže Greg spolu so svojím neschopným tímom vyhrať ligu porazených? Alebo sa už nikdy nezbavia nálepky najhoršieho tímu v spojených štátoch? Denník odvážneho bojka už na Vás čaká!

 

Táto kniha bola naozaj úžasná. Priznám sa – šport mi tiež až tak veľmi nejde, ale dúfam, že tak zle na tom nie som. Koniec knihy ma naozaj prekvapil. Na začiatku som nič také neočakávala, ale myslím, že je super, keď kniha dokáže prekvapiť. Na záver chcem veľmi pekne poďakovať, že som dostala možnosť zapojiť sa do tohto projektu. A ďakujem aj Vám všetkým, čo čítate moje recenzie – dúfam, že som Vás nenudila. Zbohom, priatelia!

 

Ema Ťažká, 11 rokov

 

Recenzia vznikla vďaka projektu Knižné štipendium III.