Logo-Knihy na korze
Kníkupectvo
Na Korze

Vyhodnotenie vianočnej literárnej súťaže

info | 22. 12. 2019

Začiatkom decembra sme v spolupráci s Literárnymi večermi v Humennom a mestom Humenné vyhlásili literárnu súťaž pre žiakov základných a stredných škôl. Do piatka nám prišlo viac ako tri desiatky textov, v ktorých zohrávali hlavnú úlohu Vianoce, ich atmosféra a naše krásne mesto. Všetkým zapojeným deťom sa chceme veľmi pekne poďakovať za ich čas strávený pri písaní, za ich fantáziu a hranie sa so slovíčkami. Spomedzi všetkých prihlásených príbehov sme napokon vybrali zopár, ktoré sme sa rozhodli oceniť.

Odovzdávanie knižných odmien sa uskutoční v pondelok, 23.12.2019 o 17:00 hod., v priestore Kníhkupectva Na korze, kde si tiež vypočujeme tri z týchto výnimočných textov.

I. kategória (1. stupeň ZŠ)

Laura Uhrinová – ocenená (text odznie počas odovzdávania cien)

Matúš Horvát – ocenený

Tatiana Behúnová – ocenená

Adrián Kubaliak – ocenený

Patrik Smolej – ocenený

Lucia Halická – ocenená

II. kategória (2. stupeň ZŠ)

Sírius Semanco – ocenený (text odznie počas odovzdávania cien)

Tamara Holubová – ocenená

Alex Taňkoš – ocenený

Stanislav Kováč – ocenený

Evka Onderišinová – ocenená

Sofia Fejková – ocenená

Marianna Hojdanová – ocenená

Lara Vysočanská – ocenená

III. kategória (SŠ)

Samuel Onderišin – ocenený (text odznie počas odovzdávania cien)

 

Zároveň sme sa rozhodli udeliť čestné uznanie a poukážku so zľavou 20 % na nákup kníh (poukážku si môžete vyzdvihnúť od 27.12.2019):

Hanka Macková, Adam Jasik, Eliška Ledinská, Anna Mária Šepeľová, Matej Dupkanič, Ema Harasimová, Matej Kalanin, Dávid Druga, Sofia Šepeľová, Gabriel Karpeľ, Hanka Lukačinová, Laura Cichá, Lea Golembiovská, Mária Cmárová, Marína Hajičková, Olívia Němcová, Stelka Turíková